Stagelab distribuerer Epson

Stagelab distribuerer Epson

Stagelab/Intersonic er ny distributør av Epson Professional Display.

Stagelab AS har, sammen med søsterselskapene Intersonic AB (Sverige) og Intersonic OY (Finland) blitt utnevnt til distributør av Epson, den ledende produsensten i Pro AV og installasjonsmarkedet for projektorer over 6000 lumen.

Avtalen gjelder for Epson Professional Display Segment, som inkluderer produkter som den prisvinnende EB-L1755U og EB-L12000Q, verdens første 12,000 lumen native 4K 3LCD laserprojektor.

«Epson er det åpenbare valget for vår portefølje av høgkvalitets videoprodukter. I tillegg til store bredde i utvalget, satser Epson sterkt på service og kontinuerlige investeringer i forskning og utvikling. Dette er med på å gjøre dem til vår ideelle partner i vår satsing for å møte den voksende etterspørsel etter videoprodukter i våre markeder», sier Peter Brodin, daglig leder i Intersonic AB.

“Vi er godt fornøyd med at vi kan gå i partnerskap med Stagelab/Intersonic gjennom flere av de nordiske land», sier Rasmus Nielsen – Nordic Sales Manager-Professional Display hos Epson Europe. «Epson vokser kraft innenfor entertainmentsektoren og Stagelag/Intersonic har den riktige ekspertise til å fortsette denne utviklingen».

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder, dedikert til å knytte sammen mennesker, ting og informasjon med sine egne effektive, kompakte presisjonsteknologier. Med en produktlinje som strekker seg fra inkjet-printere og digitale printsystem til 3LCD projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industrielle roboter, er firmaet fokusert på å driven inovasjonen videre og ikke bare møte kundenes forventninger, men å overgå dem.

Epson Group er en del av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation. Gruppen består av mer enn 67.000 ansatte i 90 foretak rundt omkring i verden og er stolt at bidraget de gjør i de samfunn hvor de virker, og av den kontinuerlige prosessen med å redusere påvirkningen på miljøet.

Epson Europe B.V., i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika. Med ca 1.700 ansatte omsatte Epson Europe for 1.577 millioner euro i regnskapsåret 2015.

www.epson.ie

www.epson.com

 

Om Stagelab og Intersonic

Stagelab og Intersonic er en del av salgsdelen av Bright Group OY, den ledende leverandarøen av teknisk utstyr til underholdnings- og eventbransjen i Norden.

Vi distribuerer høykvalitetsprodukter til installasjons- og utleie-foretak, og til andre distributører, forhandlere og krevende sluttbruker.

Vår nordiske produktportefølje dekker alle deler av dagens krevende marked – Video, Audio, Lys, scenemekanikk og tilbehør.

Stagelab har kontor i Oslo, Intersonic i Sverige og Finland.

 

www.stagelab.no

www.intersonic.fi

www.intersonic.se